Fosenruta - Dahle Transport

Gå til innhold

Hovedmeny:

Fosenruta

Viktig INFO ved bestilling av varer
Når du bestiller varer er det viktig at hentested er nøyaktig oppgitt. Videre at opplysninger om kontaktperson på både hentested og mottakersted er korrekte. Her er det viktig at mobil nummer til kontaktpersonene blir oppgitt i tilfelle det skulle oppstå problemer ved henting/ levering. Husk også å oppgi hvem som er betaler.

Viktig INFO henting av varer
Det er viktig at kolli som skal sendes er riktig og forsvarlig pakket FØR vi kommer. Det er også viktig at mottaker opplysningene er satt på kolliene og at dere har forsikret dere om at mottaker er tilstedet på leveringsadresse. I motsatt fall kan dere risikere at kolliene blir forsinket.

Viktig INFO mottak av varer
Hvis du venter varer/kolli som leveres via oss sørg for at du er tilstede. Hvis du ikke kan være tilstede få noen andre til å ta i mot. Vi setter ikke igjen varer uten at noen tar i mot hvis dette IKKE er utrykkelig avtalt på forhånd.

Fosenruta er en forbindelse mellom Fosen og Trondheim. Her får du sendt/hentet pakker mellom Trondheim og Fosen på en rask og enkel måte

Det er viktig at alle varehentinger er klare når vi kommer for å hente de. Ved venting over 15 min forbeholder vi oss retten til å fakturere betaler for venting. Ellers prøver vi å være så fleksible som mulig så nøl ikke med å ta kontakt med oss

Trondheim - Fosen
Flere biler går mellom Fosen og Trondheim og internt på Fosen.

Den første går til Trondheim med ferga kl 7.30 (ev 8.00). Denne bilen returnerer fra Trondheim mellom 11 og 12. Utkjøring med denne bilen for å få varene samme belastes du et lite expresstillegg.

Denne bilen dekker Rissa og Leksvik kommune på retur – hva som kjøres først er vi fleksible på. Haster det mest med en pakke til Leksvik kjører vi dit først i motsatt fall tas Rissa først. Vi kjører også til Mosvik en dag i uka.

Den andre går inn med ferge mellom 9 og 10. Med denne bilen kan du bestille henting av varer som skal til Trondheim på strekningen Stadsbygd – Rissa - Vanvikan. Denne bilen returnerer til Fosen ca kl 16.

Internt på Fosen
Internt på Fosen har vi en bil som starter fra Stadsbygd tidlig på morgenen og går til Krinsvatnet hvor det er utveksling av varer mellom biler til Nord Fosen (Stokkøya/Roan/Osen). Denne fortsetter så til Lysøysund – Vallersund – Botngård – Brekstad – Åfjord - Sørfjorden*) – Hasselvika*) – Rissa – Stadsbygd.

Nytt er vi nå har en bil som går fra Stadsbygd til Bjugn/Ørland. Denne starter senest kl 12 fra Stadsbygd og kjører Krinsvatn – Botngård – Brekstad- Botngård - Rissa – Stadsbygd.

Steder merket*) Kun hvis varer eller bestilt henting.

Bestilling
For å bestille henting av varer tar du kontakt med oss på telefon 922 61 759, e-post . Vi tar kontakt tilbake for å bekrefte hentetidspunkt.

Frister for bestilling av henting av varer
Varer ut fra Trondheim samme dag (Rissa/Leksvik/Bjugn/Ørland) senest kl 8.00 – andre steder (Åfjord, Osen, Roan) senest kl 14 dagen før levering.

Varer internt på Fosen bestilles dagen før, men vi har muligheter til å lever varer samme dag på de rutene vi har.

Vi har laget tabeller som viser tidligste passeringstidspunkt for ulike steder. Vi plukker opp varer på alle steder mellom disse stedene så disse er bare satt for å vise når vi tidligst er passert stedet og det derfor dessverre kan være for sent å bestille henting med levering samme dag. Slik avtale MÅ gjøres på telefon 922 61 759.

Tabellene under viser også hvilken retning bilen kjører og gir deg en oversikt hvilke steder vi kan hente og levere samme dag - er du usikker så ta kontakt med oss på telefon 922 61 759.

Fosenruta

Til høyre finner du tidstabeller som viser tidligste passering på noen knutepunkter for rutene våre.

Tidligste passering er veilende og ikke noen bindenede tid. I de fleste tilfeller vil vi passere senere en denne tid.

Vi håper at disse tabellene vil være til hjelp for deg som kunde.

Nøl ikke med å ta kontakt med oss - vi er der får å hjelpe deg med dine transportbehov.

Fosenruta Ytre 2
 

Sted

Tidligste
passering ca

Stadsbygd

11.00

Krinsvatn

11.30

Botngård

12.00

Brekstad

12.30

Botngård

13.00

Krinsvatn

13.30

Rissa

14.00

Stadsbygd

14.20

   
   
     
   
     
     
 


Fosenruta Indre
 

Sted

Tidligste
passering ca

Stadsbygd ¤)

06.30

Rissa ¤)

06.50

Vanvikan ¤)

07.20

Rørvika

07.30

Trondheim

10.40

Flakk

11.00

Vanvikan

11.45

Leksvik

12.15

Rissa

13.15

Stadsbygd

 
     
 

¤) kjøres kun hvis bestilt henting

     
     

NB I denne ruten kan det forekomme avvik. Vi kan velge å kjøre Rissa først  hvis vi har varer som haster mere der. Dette er vurderinger som vi gjør sammen med våre kunder. Vi ber om forståelse for dette. Vi vil gjøre det vi kan for at du vil bli fornøyd.


Fosenruta ytre
 

Sted

Tidligste
passering ca

Stadsbygd

05.00

Rissa

05.20

Krinsvatn

05.50

Botngård

06.30

Lysøysund

06.45

Vallersund

07.00

Botngård

07.30

Brekstad

08.00

Botngård

09.00

Åfjord

09.50

Sørfjorden *)

10.30

Hasselvika *)

10.50

Rissa

11.10

Vanvikan

11.30

Stadsbygd

 
     

*) kjøres kun hvis bestilt henting eller vareleveranse

     


 
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen