Budbil - Dahle Transport

Gå til innhold

Hovedmeny:

Budbil

Vi har budbiler som går internt på Fosen og i Trondheim. Har du kolli som skal fra A til B og dette ikke passer inn i våre faste ruter bestiller du transport med vår budbil tjeneste.

Vi avtaler hente- og leveringstidspunkter og du får transport oppdraget utført på mest kosteffektive måte. Vi kan frakte kolli av ulike størrelser.

Prisen på slike tjenester vil være avhengig av leveringstider om oppdraget kan kombineres med andre oppdrag og frakteavstand.

Vi deler gjerne våre kunnskaper med våre kunder. Hos oss er gode råd ikke dyre. Derimot setter vi pris på å hjelpe våre kunder med alt som har å gjøre med transport og logistikk.
Så om du har noe som du lurer på så er det bare å ta kontakt så skal vi se om vi får til en løsning som du som kunde kan leve med. Vi transporterer pakker og gods i hele landet. Kontakt oss i dag om ditt transportbehov.
Du kan ta kontakt med oss pr  e-post eller telefon 922 61 759. Du kan også ringe oss på telefon 922 61 759 om du synes det er vanskelig å beskrive ditt ønske.

 
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen